Новости – Дешавања

Делегација коалиције ЗА КРАЉЕВИНУ СРБИЈУ положила венац на споменик генералу Дражи Михаиловићу на Равној Гори

У име коалиције ЗА КРАЉЕВИНУ СРБИЈУ венац је положио командант одбране карауле „Кошаре“ 1999. године, пуковник Љубинко Ђурковић, који је и први на листи кандидата за посланике.

БЕОГРАД – Делегација коалиције ЗА КРАЉЕВИНУ СРБИЈУ, коју чини Покрет обнове Краљевине Србије (ПОКС), Монархистички фронт ЊКВ Принца Владимира Карађорђевића и Српски покрет монархиста, положила је венац на споменик Драгољубу Дражи Миахиловићу на Равној Гори, где је славни генерал Југословенске војске у отаџбини покренуо отпор нацистичкој окупацији 1941. године.

Ravna Gora2У име коалиције ЗА КРАЉЕВИНУ СРБИЈУ венац је положио командант одбране карауле „Кошаре“ 1999. године, пуковник Љубинко Ђурковић, који је и први на листи кандидата за посланике.

–  Мени је данас част као команданту одбране „Кошара“ да стојим и салутирам испред споменика Драгољуба Драже Михаиловића, армијског ђенерала који је подигао трећи српски устанак и основао први антифашистички покрет у Европи и који је часно и достојанствено испунио заклетву дату краљу и отаџбини – изјавио је пуковник Љубинко Ђурковић.

13.05.2020.

Информативна служба
Покрет обнове Краљевине Србије

Back to top button