Новости – Дешавања

Делегација коалиције ЗА КРАЉЕВИНУ СРБИЈУ положила венац на споменик генералу Дражи Михаиловићу на Равној Гори

У име коалиције ЗА КРАЉЕВИНУ СРБИЈУ венац је положио командант одбране карауле „Кошаре“ 1999. године, пуковник Љубинко Ђурковић, који је и први на листи кандидата за посланике.

БЕОГРАД – Делегација коалиције ЗА КРАЉЕВИНУ СРБИЈУ, коју чини Покрет обнове Краљевине Србије (ПОКС), Монархистички фронт ЊКВ Принца Владимира Карађорђевића и Српски покрет монархиста, положила је венац на споменик Драгољубу Дражи Миахиловићу на Равној Гори, где је славни генерал Југословенске војске у отаџбини покренуо отпор нацистичкој окупацији 1941. године.

Делегација коалиције ЗА КРАЉЕВИНУ СРБИЈУ положила венац на споменик генералу Дражи Михаиловићу на Равној ГориУ име коалиције ЗА КРАЉЕВИНУ СРБИЈУ венац је положио командант одбране карауле „Кошаре“ 1999. године, пуковник Љубинко Ђурковић, који је и први на листи кандидата за посланике.

–  Мени је данас част као команданту одбране „Кошара“ да стојим и салутирам испред споменика Драгољуба Драже Михаиловића, армијског ђенерала који је подигао трећи српски устанак и основао први антифашистички покрет у Европи и који је часно и достојанствено испунио заклетву дату краљу и отаџбини – изјавио је пуковник Љубинко Ђурковић.

13.05.2020.

Информативна служба
Покрет обнове Краљевине Србије

Back to top button