Контакт

КонтактРедакција:

Ђорђе Бојанић, проф. историје

Главни уредник

Седиште:

Србија, 18000, Ниш

Контакт:

тел. +381 652061021

редакција – bojanic73@gmail.com

администратор – bojanic73@gmail.com

Сајт Српска историја покренут је ради чувања сећања на значајне, драматичне, занимљиве историјске догађаје, судбине људи и народа… у покушају да скинемо прашину са историјских чињеница и обнављању српске националне свести и културе.

На сајту Српска историја добродошли су Срби свих вероисповести и идеолошких праваца као и људи других етничких припадности који желе нешто да науче о прошлости нашег народа.

Сајт није под финансијским, политичким и идеолошким утицајем ни једне политичке опције или организације. Сајт није профитабилан, заснива се на добровољном раду.

НАПОМЕНА: Сви наводи изнесени у преузетим текстовима, као и у ауторским текстовима и колумнама  су лични став аутора и не морају одражавати ставове редакције портала.

Неки чланци (текстови и фотографије) на овом порталу преузети су  са других сајтова и портала  уз наведене изворе и линкове. Уколико садрже нетачне наводе, вређају неког, или крше нечија ауторска права – молимо Вас да нас о томе обавестите ради уклањања спорног садржаја.  Контактирајте нас: bojanic73@gmail.com

Рекламирање у виду плаката на сајту СРПСКА ИСТОРИЈА нема ценовник. Рекламе које се виде су пријатељи сајта СРПСКА ИСТОРИЈА.

АУТОРСКА ПРАВА

Сајт СРПСКА ИСТОРИЈА полаже ауторска права на све властите садржаје.

Дозвољено је преношење ауторског садржаја сајтa СРПСКЕ ИСТОРИЈЕ, уз навођење извора и линка ка сајту.

Сајт СРПСКА ИСТОРИЈА преноси поједине садржаје са других сајтова и портала, уз навођење и линковање извора, сходно члану 43 Закона о ауторским и сродним правима.

Сајт СРПСКА ИСТОРИЈА не може да се сматра одговорним за садржаје које преноси са других портала.

Сајт СРПСКА ИСТОРИЈА не одговара за коментаре посетилаца на сајту и Фејсбук страни, који су одраз њиховог мишљења.

Контакт

Back to top button