Срби и Руси

Председник Сверуског мото-клуба „Ноћни вукови“ Александар Залдостанов Хирург са уздигнута три прста пружио је подршку народу у Црној Гори у одбрани светиња

Наш брат Хирург из „Ноћних вукова“ поручује: Не дамо светиње!

,,Новогодишњу јелку у Бајк-Центру већ други дан за редом посећују наши многобројни српски пријатељи, остављају нама лепе емоције и симболичне поклоне. Јуче су музичари из Фанфаре оркестара Ба Бу Бе Ру, са својим инструментима, заједно са музичком групом “Козачки Спас” направили су прави шоу током представе.

“Рус- није националнаст, већ стање у души” – рекли су мени моји српски пријатељи, који додају да се Европа сећа Распетогог Христа (ако се уопште сећа) а ми Христа Васкрснутог и ту је разлика!

Ми смо направили заједничку слику и  договорили се да направимо у будућности нешто заједно”, преноси нам Александар Залдостанов Хирург.

Александар Залдостанов Хирург, осведочени је пријатељ Србије и српског народа, што је истицао у бројним интервјуима и кроз своја бројна хуманитарна дела, наглашава Ђорђе Бојанић.

Ноћни вуковису основани 1989. године, да би данас постали најмасовнији светски мотоциклистички клуб, који броји преко 5000 чланова у Руској Федерацији, бившим совјетским Републикама, Србији, Македонији, Црној Гори, Бугарској, Румунији…

Познато је да је Хирург велики пријатељ са Владимиром Путином, који је уједно и члан „Ноћних вукова”.

https://www.facebook.com/hirurgnw/videos/769883730159920/?t=0

Извор Српска историја

 

 

 

Back to top button