Новости – Дешавања

ЗА КРАЉЕВИНУ СРБИЈУ није прошла цензус, али наставља борбу

Овакав изборни резултат најбоље демантује све оне који су данима злонамерно тврдили да ће СНС "прогурати" ПОКС у скупштину, јер да су то хтели, то су и могли, што доказује број гласова који су добили.

БЕОГРАД – На основу пребројаних сто одсто гласова са поновљених избора, коалицији ЗА КРАЉЕВИНУ СРБИЈУ је недостајало неколико хиљада гласова за цензус. Изборни резултат би био сигурно бољи и довољан за прелазак цензуса да је поновљене изборе РИК заказао у недељу, а не радног дана и усред другог таласа епидемије Корона вируса, што је изазвало малу излазност.

– На поновљеним изборима смо побољшали изборни резултат и били трећи по броју гласова, али ипак недовољно да пређемо изборни цензус. Учврстили смо своју четврту позицију на политичкој сцени, после само три године деловања и то сматрамо великим успехом. Важно је и што смо успели да отворимо битну тему у нашем друштву, која је била забрањена 75 година, да ли Србија треба да буде република или да се обнови Краљевина. Захваљујемо свим монархистима који су гласали за нас и обећавамо им да ћемо још снажније наставити борбу за суверену, уставну, парламентарну Краљевину Србију и за њене вредности, јер у ту идеју чврсто верујемо. Наше време тек долази! С вером у Бога, за Краља и отаџбину! – изјавио је председник ПОКС, Жика Гојковић.

Овакав изборни резултат најбоље демантује све оне који су данима злонамерно тврдили да ће СНС “прогурати” ПОКС у скупштину, јер да су то хтели, то су и могли, што доказује број гласова који су добили.

02.07.2020.
Инфо служба
Коалиција “ЗА КРАЉЕВИНУ СРБИЈУ”
Back to top button