Срби и Руси

Обраћање Александра Залдастанова Хирурга скупштини ,,Савеза Срба из Црне Горе“

Оснивач и вођа мото клуба ,,Ноћни вукови", обратио се преко видео линка скупштини ,,Савеза Срба из Црне Горе“ која је одржана 13. септембра у Београду

Превод обраћања Александра Залдастанова Хирурга скупштини:

,,Поштовани делегати и гости скупштине ,,Савеза Срба из Црне Горе“! Драги другови! Пре свега, желео бих да вам честитам слободну Црну Гору! Драги брате Жељко! Драги ноћни вукови, Саша Савићу, Горане Тадићу и Вукомане Булатовићу! Желим да изразим пуну подршку вашој идеји обједињавања Срба и свих православних народа!

У 15. веку, у једном моменту се чинило да ће управо српски владари узети на себе мисију, која се полако котрљала ка заласку византијске империје! Али, овај велики народ био је предодређен да носи другачији крст! Срби су били принуђени да вековима бране и штите своју православну веру у невољи, по цену невероватне борбе и мучеништва, које трају и дан данас! Драга браћо! Не престајте да се супростављате, ви нисте сами! Ми, Руси, подржавамо вашу несебичну борбу коју водите на граници православља и пажљиво пратимо све догађаје у вашој земљи. Драга браћо, сједините се са свим истомишљеницима из Србије Црне Горе и Републике Српске! Само тако, ми можемо, да опстанемо у овом новом, дволичном веку, сотонског поретка!

Само слога Србина спасава!

Желим вам успешан рад на скупштини!

До скорог виђења!”

Хирург, ,,Ноћни вукови“, Русија.

Обраћање Александра Залдастанова Хирурга скупштини ,,Савеза Срба из Црне Горе“
Саша Савић и Хирург

Овом приликом желим да се захвалим председнику Хирургу на подршци коју пружа свим срцем свом братском народу. Мој Братски народ у Црној Гори поред својих светиња СПЦ су бранили, чували и светиње других вероисповести које су биле угрожене тим скарадним законом… да,  жеља нам је да некада сви заједно живимо под једним кровом, као једна породица… ми живимо и молимо се за тај дан, ето сутра је дан српског јединства Србије и Републике Српске, даће Бог да идуће године је славимо заједно са Црном Гором. Надамо се, верујемо! Саша Савић, вођа Ноћних вукова у Србији, за Српску историју.

Обраћање Александра Залдастанова Хирурга скупштини ,,Савеза Срба из Црне Горе“
Путин и Хирург

Приредила Српска историја

Back to top button