33 АнђелаЂорђе Бојанић

Филм ,,33 Анђела” приказан у Трондхајму

Поносно обавештавамо јавност о успеху филма "33 Анђела" након импресивне премијере у Ослу, што је кулминирало успешном пројекцијом пред Норвешким Црквеним саветом у Трондхајму.

Овај ексклузивни догађај окупио је чланове савета и истакнуте госте из музејске и културне сфере, пруживши им дубоко емотивно искуство које ће дуго памтити. Просторије су зрачиле емоцијама, док су присутни делили снажна осећања инспирисана незаборавним филмом “33 Анђела”.

Директор и продуцент филма Бранко Димовић Димески изражава искрену захвалност Норвешком Црквеном савету и посебно истиче подршку господина Гунара Хансена, препознајући важност ширења порука ове филмске приче. Ова ексклузивна пројекција није само потврдила снагу филма у дирању срца публике, већ је подстакла и дубоке разговоре о релевантним темама.

Филм ,,33 Анђела" приказан у Трондхајму
Гунар Хансен

С дубоким емоцијама које је филм изазвао, наставља се снажан утисак на публику, доприносећи истовремено јачању позитивних односа између српске и норвешке културе. Пројекција у Трондхеиму означава значајан корак у ширењу утицаја овог емотивног остварења и развоју пријатељства два народа норвешког и српског.

Бранко Димовић Димески: ,,Желим да истакнем као руковолидалац и директор пројекта ,,33 Анђела” да смо врло задовољни  што је филм ,,33 Анђела” добио позив да буде део међународног фестивала БАНЕФФ-СТОКХОЛМ у Стокхолму од 19. до 22. децембра. Захваљујем се организаторима фестивала на овој прилици, придружујући се другим значајним остварењима”.

Приредила: Српска историја

Back to top button