Срби Црне ГореЂорђе Бојанић

Дајковић: ОД СКУПШТИНЕ ЋУ ЗАТРАЖИТИ СЛУЖБЕНОГ ПРЕВОДИОЦА СА ЦРНОГОРСКОГ НА СРПСКИ ЈЕЗИК!

Доживио сам беспризорну пљувачину, увреде и поспрдне коментаре јер сам у упитнику који ми је доставила служба Скупштине написао великим словима да сам Србин, тамо гдје се тражило да упишем своју националност.

Питате се ко ме је то испљувао? У највећој мјери су ме извријеђали такозвани грађански, умјерени, урбани, модерни – Срби. Они Срби који се залажу за НАТО и ЕУ вриједности, којима је Косово одавно ‘’сувишна’’ ствар и којима су Руси ‘’дивљаци’’.

Прецизније речено: Срби који су ставили пар стотина еура испред пар стотина година наше страдалничке борбе за истину и слободу.

Е па пошто их толико боли што је један обичан Србин написао да је Србин, тек ћу сад да их нервирам. Од понедељка ћу тражити служби Скупштине да ми апсолутно све материјале доставља на ћирилици, а ако наставе да буду безобразни, тражићу и да ми обезбиједе службеног преводиоца са црногорског на српски језик.

И не, ваше увреде ме не дотичу. Боље видите шта ћете са ђедовима и прађедовима кад једног дана одете Богу на истину. Њима требате да се правдате, мени не.

На крају, да не заборавим: Само Слога Србина Спасава!

Дајковић: ОД СКУПШТИНЕ ЋУ ЗАТРАЖИТИ СЛУЖБЕНОГ ПРЕВОДИОЦА СА ЦРНОГОРСКОГ НА СРПСКИ ЈЕЗИК!
Фб профил Владислава Дајковића
vladislavdajkovic92

Приредила: Српска историја

Back to top button