Срби Црне Горе

Чудним песмама против Српских молебана и литија за одбрану светиња… а Црна Гора осванула у три боје! (видео, фотографије)

Јуче је група људи ,,милогораца” на Цетињу разних нација и вера, обједињени мржњом према Србима, најавили да ће ,,заштитити” Цетиње од молебана и молитвеног хода православних верника, те да „Срби неће шетати Цетињем“.

Распевани „бранитељи Цетиња“ са свих крајева „Монтенегра“ певали су и следеће стихове: „Црнорогрци кршни момци, ми смо браћа сви, нећете у Цетиње док смо живи ми“.

Да ли ти певачи уопште знају ко су ЦРНОГОРЦИ и шта једино могу бити? Краду нам историју и географске одреднице нашег српског народа. Црногорци су Срби, а они нека нађу назив… а и имају га ,,милогорци”. Добро је што их је мало… 

Али, зато Срби из Црне Горе неустрашиво обележавају српску територију заставама Србије…

Широм Црне Горе, освануле су тробојке, мурали, графити, јарболи, стубови, вијоре се од јутрос тробојке. Црна Гора одише српством!

Док расте репресија, јача и дух отпора. Црна Гора одолева Монтенегру и репресији!

Чудним песмама против Српских молебана и литија за одбрану светиња... а Црна Гора осванула у три боје! (видео, фотографије) Чудним песмама против Српских молебана и литија за одбрану светиња... а Црна Гора осванула у три боје! (видео, фотографије) Чудним песмама против Српских молебана и литија за одбрану светиња... а Црна Гора осванула у три боје! (видео, фотографије) Чудним песмама против Српских молебана и литија за одбрану светиња... а Црна Гора осванула у три боје! (видео, фотографије) Чудним песмама против Српских молебана и литија за одбрану светиња... а Црна Гора осванула у три боје! (видео, фотографије) Чудним песмама против Српских молебана и литија за одбрану светиња... а Црна Гора осванула у три боје! (видео, фотографије) Чудним песмама против Српских молебана и литија за одбрану светиња... а Црна Гора осванула у три боје! (видео, фотографије) Чудним песмама против Српских молебана и литија за одбрану светиња... а Црна Гора осванула у три боје! (видео, фотографије) Чудним песмама против Српских молебана и литија за одбрану светиња... а Црна Гора осванула у три боје! (видео, фотографије) Чудним песмама против Српских молебана и литија за одбрану светиња... а Црна Гора осванула у три боје! (видео, фотографије) Чудним песмама против Српских молебана и литија за одбрану светиња... а Црна Гора осванула у три боје! (видео, фотографије) Чудним песмама против Српских молебана и литија за одбрану светиња... а Црна Гора осванула у три боје! (видео, фотографије) Чудним песмама против Српских молебана и литија за одбрану светиња... а Црна Гора осванула у три боје! (видео, фотографије) Чудним песмама против Српских молебана и литија за одбрану светиња... а Црна Гора осванула у три боје! (видео, фотографије) Чудним песмама против Српских молебана и литија за одбрану светиња... а Црна Гора осванула у три боје! (видео, фотографије) Чудним песмама против Српских молебана и литија за одбрану светиња... а Црна Гора осванула у три боје! (видео, фотографије) Чудним песмама против Српских молебана и литија за одбрану светиња... а Црна Гора осванула у три боје! (видео, фотографије) Чудним песмама против Српских молебана и литија за одбрану светиња... а Црна Гора осванула у три боје! (видео, фотографије) Чудним песмама против Српских молебана и литија за одбрану светиња... а Црна Гора осванула у три боје! (видео, фотографије) Чудним песмама против Српских молебана и литија за одбрану светиња... а Црна Гора осванула у три боје! (видео, фотографије) Чудним песмама против Српских молебана и литија за одбрану светиња... а Црна Гора осванула у три боје! (видео, фотографије) Чудним песмама против Српских молебана и литија за одбрану светиња... а Црна Гора осванула у три боје! (видео, фотографије) Чудним песмама против Српских молебана и литија за одбрану светиња... а Црна Гора осванула у три боје! (видео, фотографије)

*Фотографије преузете са интернета и ФБ.

Back to top button