Ђорђе Бојанић

Час историје у Нишу, Београдски синдикат и Павлина (видео)

Њихове песме често указују на различите проблеме у друштву а и величају нашу српску историју. Концертом у Нишу прославили су свој 24. рођендан.

Београдски синдикат бави се свим српским темама: историјом, културом, традицијом и политиком. Њихове песме директно ударају у суштину.

Пред препуном халом ,,Чаир” у Нишу, Београдски синдикат и мала сестра Павлина Радовановић одржали час историје и послали јасну поруку заједно са публиком.
СПАРТА СРПСКА СРБИЈА, КОСОВО МЕТОХИЈА.
Косово и Метохија је Србија!
Погледајте видео…

Час историје

Чула се и песма ,,Догодине у Призрену“ уз велике овације, сви су певали (погледајте видео клип). То је и јака порука за нас Србе, да своје не дамо! Срби, по угледу на јеврејски поздрав ,,Догодине у Јерусалиму”, сада имају свој, којим упозоравају да се не можемо одрећи свете земље. Дуго година Јевреји су говорили „догодине у Јерусалиму“ пре него што се то обистинило, наглашава Ђорђе Бојанић.

Погледајте видео…

,,ЈЕДИНА СРПСКА” песма настала из времена литија у Црној Гори…

У једној речи, било је феноменално, као и на сваком концерту Београдског синдиката.

Београдски синдикат, посетио је Спомен собу Команде Копнене војске у Нишу, у којој су се поклонили сенама свих Нишлија и војника полицајаца и цивила погинулих у свим ратовима од српско турског до Нато агресије и Копнене зоне безбедности, и војницима и старешинама ЈНА погинулих током распада СФРЈ.

Час историје у Нишу, Београдски синдикат и Павлина (видео)

Екипа Београдског синдиката данас ће обићи и Призренску Богословију Св. Кирила и Методијау Нишу.

Видео и фотографије, Ђорђе Бојанић

Приредио: Ђорђе Бојанић, главни уредник сајта Српска историја

 

 

Back to top button