Срби и Руси

«Бесмртни пук – без граница!» – Србија

Због распрострањене вирусне инфекције и увођења ванредног стања, све планиране манифестације посвећене 75. годишњици Велике Победе у Другом светском рату су нажалост отказане. Но, како би изразили своју захвалност херојима Великог Отаџбинског рата, активисти из 170 земаља широм света организују интернет-акцију „Бесмртни пук“.

Онлајн-акција „Бесмртни пук – без граница!“ неће бити одржана само на руском језику, већ ће се сећање на жртве Великог Отаџбинског рата одржати и на националним језицима земаља у којима се ова акција одржава. Овом приликом вас позивамо да се прикључите онлајн-акцији „Бесмртни пук – без граница!“ под мотом: „Наша победа – моја историја!“

Стога предлажемо да искористите све интернет платформе које Вам стоје на располагању -блогове, веб-сајтове и/или друштвене мреже за објављивање фотографија својих предака који су учествовали у Великом Отаџбинском рату или прича о херојској судбини својих предака са фронта и оних који су дали колосални допринос из позадине, радећи за фронт, за Велику Победу.

Позивамо све који брину о сећању на подвиге Совјетског народа, који је платио огромну цену за спас целог света од фашистичке агресије, да се придруже овој акцији.

Победу не могу да нам узму! То је моја историја. То је моја велика победа!

Како би сте се прикључили онлајн-акцији „Бесмртни пук – без граница!“ објавите своју фотографију или пост и означите га хештеговима: #мояистория #победунеотнять #Победа75 #бессмертныйполкбезграниц #victory75 #бессмертныйполк #нашапобеда #соотечественники #russiancompatriots

Можете сами да објавите фотографију или нам исту пошаљете (у формату *.jpg или *.jpeg) и ми ћемо је објавити у оквиру заједничке изложбе-поворке на овој веб-страници.

Имејл адреса за слање фотографија:

lara.radulovic74@gmail.com
599304@rambler.ru
zavirokhina69@mail.ru
marianna.mladenovic@gmail.com

https://www.facebook.com/events/257783705252672/

Back to top button