Срби Црне Горе

ПОКС упутио отворено писмо српским политичарима у Црној Гори

Покрет обнове Краљевине Србије (ПОКС) позива српске политичаре и све политичке актере да стану на једну листу и удруже се са коалицијом коју је формирао Демократски Фронт јер је то једини и најлакши начин да се диктатор и последњи комунистички владар у Европи коначно пошаље на сметлиште историје.

Поучени искуством у Србији деведесетих година, са сигурношћу тврдимо да је једини начин да се диктатор порази на изборима које он организује јесте формирање једне, јединствене листе са што већом ширином политичких идеја. У прилог томе говоре и недавно одржане литије, које су показале да се правдољубиви народ свих вера и нација уједини у одсудном тренутку у заштити онога што је свето.

Србима је у овим злим временима саборност потребнија него икада, а Црна Гора увек је рађала највеће српске синове. Убеђени смо да ће тако бити и овога пута и да ће наша браћа после 75 година диктатуре скинути јарам с врата, а ПОКС стоји на располагању за сваки вид помоћи. Лавина је покренута, слобода је близу. Поздрављамо све у Црној Гори са традиционалним српским поздравом: С вером у Бога, за Краља и отаџбину.

Преузето ПОКС

Back to top button