Занимљивости

VidiSrbiju.rs – На Васкрс почео са радом

VidiSrbiju.rs  је национални туристичко-информативни портал који данас почиње са радом.

Никада раније није нам било потребно као данас, да читамо нешто другачије теме од бомбастичних бројки које нам говоре о пандемији коронавируса. Баш данас потребан нам је другачији садржај. Без медицинских извештаја, без лоших прогноза и без политичара, баш такве текстове и прелепе слике наше домовине пратићете на порталу VidiSrbiju.rs

У години када туризам трпи прејак ударац, покренут је портал који ће ојачати баш ту грану привреде. Као никада пре, радије ћемо обилазити наше планине и бање.

„Након пандемије коронавируса мало ко ће се одлучити да путује далеко у неке непознате крајеве. Већина нас остаће у Србији јер нам је ту најудобније, лекари кажу и најсигурније. Живот ће се полако враћати у нормалу, а оно у шта смо сигурни је да ће се наши туристи у највећој мери вратити нашим туристичким бисерима“, каже главни и одговорни уредник Види Србију Маја Воденичарски.

Бројни планинари и љубитељи природе, велики су пријатељи портала Види Србију, то нам омогућава да са њима испењемо највише врхове наше домовине, прошетамо сокацима забачених села и видимо Србију из неког другог угла а то свакако није поглед са градских вишеспратница.

Наставак вести на порталу VidiSrbiju.rs

Преузето НИШКЕ ВЕСТ

Back to top button