Срби Босне и Херцеговине

Сада и на руском – филм и сведочење А. Дорина о Сребреници и геноциду кога никада није било!

Филм у коме Александар Дорин сведочи и разобличава лажи о сребреничком злочину, доступан је од данас и са преводом на Руски језик!

Ово ће омогућити да се види и сазна истина о многим стварима које су прећутане а које говоре о томе како је злочин у Сребреници лажиран а број жртава преувеличан.

Иако нема сумње да је овај догађај послужио за наношење зла српском народу и оправдање за америчку и НАТО агресију на Србе у Републици Српској, и те како много значи сведочење швајцарског новинара Александра Дорина који је доказима и чињеницама сликовито разоткрио ове лажи на основу података до којих је дошао из више различитих извора.

Александар Дорин се још увек води као нестао иако је по званичним информацијама „ухапшен од стране швајцарских специјалаца“. Његов нестанак се догодио неколико дана пре обележавања злочина у Сребреници и основано се верује да је то требало да спречи његово сведочење о истини коју Запад жели рапидно да искриви на што већу штету Срба. Баш због тога требамо српско – егнлеску верзију овог филма [ОВДЕ] као и ову са преводом на руски језик, што више да проширимо и помогнемо да истина о лажима Запада стигне до што већег броја људи.

„Александар Дорин, човек који је истраживао мит о Сребреници и писао књиге о томе, одведен је из своје је куће 17. јуна.2015. године од стране Швајцарских специјалних јединица. Позивамо све људе који су спремни да бране истину и правду, да нам се придруже и потпишу петицију за ослобађање писца Александра Дорина“.

Можете се придружити Фејсбук страни: https://www.facebook.com/pages/Podrska-za-Alexandra-Dorina-Untest%C3%BBtzung-f%C3%BBr-Alexander-Dorin/601106283364054

И потписати петицију: https://www.change.org/p/office-of-the-attorney-general-switzerland-info-ba-admin-ch-free-alexander-dorin-boris-krljic?just_created=true 

Преузето – КМ Новине

Back to top button